HOME ACTUEEL INFORMATIE PATERSRÛNTSJE LOOP DOOR WORKUM STRONTRACELOOP FOTO'S CONTACT
 • Aanmeldformulier

 •  

  Informatie                 

  Loopgroep Workum is opgericht op 1 januari 2013. De trainingsavond is op donderdag van 19:15 tot 20:30 uur. Verzamelplaats is terrein stichting buitensporten (ijsbaan) aan de Aldedyk te Workum.

  De training wordt vanaf 1-1-2019 verzorgd door Jitske Cats. De training bestaat voornamelijk uit intervalwerk. Na een korte warming-up wordt er op diverse (verlichte) locaties in Workum, of op het nieuwe terrein van stichting buitensporten, getraind. Ook wordt zomers regelmatig op/bij het strand getraind. De groep bestaat uit zo’n 40 leden. Het motto van onze Loopgroep is dat we  gezellig en fanatiek trainen op ieder zijn/haar eigen niveau. Als groep trainen we altijd met elkaar. De training is bedoeld voor zowel de recreatieve als de gevorderde lopers.

  Naast de reguliere training wordt 1 keer per maand op zondagmorgen een training door Folkert Keuning verzorgd. Deze training wordt afwisselend in het bos (Bremer Wildernis) of op het Workumer strand it Soal gehouden. Tijdens deze training ligt het accent op loopscholing en coördinatie, daarnaast worden ook krachtoefeningen gedaan. Kortom, deze training is grensverleggend, maar wel voor alle leden toegankelijk.( overigens ook voor niet-leden, tegen kleine vergoeding).

  Lijkt het je leuk, dan mag je eerst 2x gratis mee trainen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Om lid te worden van de Loopgroep vul je het aanmeldformulier in.

  # Een jaarlidmaatschap kost 65 euro.

  # Je kunt ook een half jaar (aansluitend) lid worden voor 35 euro.

  # fietslidmaatschap. Je bent dan lid in de maanden januari t/m maart en van september t/m december voor 40,00 euro.

  # Ook is er dan nog het zgn. “combilidmaatschap”, dit is voor partners binnen 1 huishouding die niet gelijktijdig op donderdagavond trainen, maar afwisselend. Dit lidmaatschap geldt ook voor een jaar en het lidmaatschap bedraagt 65 euro.

  # zomerlidmaatschap: van mei t/m augustus

     (bijvoorbeeld tijdens zomerstop volley-voetbal), lidmaatschap bedraagt 22,50 euro.

  # Nieuw is dat je nu ook per maand lid kunt worden, de kosten hiervoor bedragen 6 euro per maand.

   

  Een jaar loopt van januari t/m december. Bij opzegging van het lidmaatschap in de loop van het kalenderjaar wordt geen restitutie verleend. Beeindiging van een lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren en kan via de mail (loopgroepworkum2013@hotmail.com)

  De genoemde bedragen kunnen overgemaakt worden naar: NL53RABO0179909851 t.n.v. M.Feenstra inzake loopgroep Workum.

  De Loopgroep wordt bestuurd door Henriët Kuipers (voorzitter), Heidi Wesselius (secretaris) en Mirjam Feenstra (penningmeester).

  Heeft u vragen?
  Neem gerust contact op met de Loopgroep via de mail (loopgroepworkum2013@hotmail.com)

  Of via facebook: Loopgroep Workum e.o.

   

  2014 Makke troch Roelof Fopma.nl